Тампоните на моята колица, преди да ги сменя с такива от ферарист: щангата мърдаше настрани малко, нагоре и надоло не можехме дая помръднем, но въпреки това тропаше, бяха си заминали!! Ако вс по ходова част ти е изправно, нямаш хлопания са ок засега..чува се еднмо потропване на метал при неравности.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стабилизираща щанга 156
Collapse
X
-
Биалетките понякога също издават объркващо тропане, макар че тяхното е специфично, мое да се обърка с тамп на стаб щанга....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
аз точно поради тази причина се бях побъркал за 20 мин,след смяната на въпросните тампони,имаше потупване само отляво и се оказа,че не съм затегнал достатъчно биалетката(бях само навил гайката до край)после всичко заспа156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Mikee Покажи съобщениевече подлагам парче от ремък - уплътнява идеално, щото тампоните , които се продават не струват!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКолега, агренажен ремък или пистов......агренажния малко ръбест ми се вижда?????
sigpic
Comment
Comment